Μετρό: Τέλειωσε το χαρτί για τα εισιτήρια – Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

 Μετρό: Τέλειωσε το χαρτί για τα εισιτήρια – Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Μεγάλο πρόβλημα με τα χάρτινα εισιτήρια στο Μετρό επικρατεί το τελευταίο διάστημα, με τη ΣΤΑΣΥ να το αρνείται και τους εκπροσώπους των εργαζομένων να προειδοποιούν ότι εάν δεν προκύψει λύση εντός της επόμενης εβδομάδας οι επιβάτες θα μπαίνουν αναγκαστικά δωρεάν.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (25/1) στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος των εργαζομένων Σπύρος Ρεβύθης επιμένει ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και, όπως υποστήριξε, «χρειάστηκε να αναστατώσουν όλο τον κόσμο, να βγάλουμε δελτία τύπου προκειμένου η ΣΤΑΣΥ χθες, 24 Ιανουαρίου, να παραγγείλει εισιτήρια και να βγάλει και την ανάληψη υποχρέωσης μεταφοράς τους από το εξωτερικό».

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε ο ίδιος, οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ είχαν ενημερώσει την εταιρεία από το καλοκαίρι ότι τελειώνουν τα αποθέματα εισιτηρίων.

«Δουλεύουμε με ρετάλια»

«Έπρεπε αυτά τα εισιτήρια να έχουν έρθει από το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά φτάσαμε αυτήν τη στιγμή να δουλεύουμε με ρετάλια. Έχουν τελειώσει τα ρολά χαρτιών και έχουν φέρει κάποια που βγάζουν προβλήματα» επισήμανε.

Συνεχίζοντας τις καταγγελίες του, ο εκπρόσωπος της ΣΕΛΜΑ αναρωτήθηκε γιατί χρειάστηκε το σωματείο να ξεσηκώσει όλο τον κόσμο προκειμένου η Γενική Διεύθυνση Εταιρικής Υποστήριξης να παραγγείλει εισιτήρια.

«Είχαμε πρόβλημα εισιτηρίων όλο το ΣαββατοκύριακοΔεν βγάζανε μειωμένο κόμιστρο για το αεροδρόμιο και με πατέντες που έκαναν, έφεραν κάτι ρετάλια από τον ΟΑΣΑ και κάποια εισιτήρια που δεν λειτουργούν σωστά, για να μπαλώσουν τις τρύπες» σημείωσε ο κ. Ρεβύθης.

Παράλληλα, ο ίδιος προειδοποίησε ότι εάν μέσα στην επόμενη εβδομάδα δεν έρθουν τα εισιτήρια, θα χρειαστεί να ανοιχτούν οι πύλες και να μπαίνει ο κόσμος δωρεάν. Όπως είπε, είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει η διοίκηση και το υπουργείο, «που τα γνωρίζει όλα».

«Γνωρίζουν την ολιγωρία, τις καθυστερήσεις, ποιοι είναι οι υπεύθυνοι. Κάποια στιγμή σε αυτόν τον τόπο πρέπει να αποδοθούν και ευθύνες», ανέφερε ο κ. Ρεβύθης.

Σχετικά Άρθρα