Τροχαίο στη Ρουμανία: Γιατί δεν υπήρχαν δύο οδηγοί στο ταξίδι – Η απάντηση του τουριστικού πράκτορα

 Τροχαίο στη Ρουμανία: Γιατί δεν υπήρχαν δύο οδηγοί στο ταξίδι – Η απάντηση του τουριστικού πράκτορα

Ο Γιάννης Μπατζιόλας, ιδιοκτήτης του τουριστικού πρακτορείου, υποστηρίζει πως ένα έκτακτο γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν δύο οδηγοί. Παράλληλα σημείωσε πάντως, πως το λεωφορείο κινήθηκε από Βόλο έως Θεσσαλονίκης με έναν οδηγό και από εκεί έως το Βουκουρέστι με άλλον.

«Το δρομολόγιο», εξήγησε, «είχε προγραμματιστεί κανονικά με δύο οδηγούς γιατί είναι 16 ώρες. Ο δεύτερος οδηγός μία ώρα πριν την αναχώρηση του ταξιδιού λόγω γαστρεντερίτιδας δηλώνει κώλυμα και δε μπορεί να ξεκινήσει. Τότε αντικαταστάθηκε με άλλο οδηγό που πήγε το λεωφορείο μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Στη Θεσσαλονίκη παρέλαβε το λεωφορείο ο οδηγός που πήγε στο Βουκουρέστι. Ήτανε μόνος του και γενικά δεν έτρεχε καθόλου, έχω μιλήσει με πελάτες, πήγαινε σε όλη τη διαδρομή πολύ προσεκτικά… Οπότε σίγουρα δεν έφταιγε η ταχύτητα για το συμβάν. Περιμένουμε κι εμείς τους ειδικούς για τα αίτια της τραγωδίας για να μπορούμε να έχουμε μία πληρέστερη εικόνα».

Η επιστροφή των περισσότερων επιβατών του λεωφορείου, αναμένεται, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου μέχρι τη Δευτέρα.

«Μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν επιστρέψει σχεδόν όλοι. Περιμένουμε την εξέλιξη δύο σοβαρών τραυματιών. Μαθαίνω ευχάριστα νέα ότι μία κυρία έχει αποσωληνωθεί. Ευχόμαστε περαστικά στους τραυματίες, ταχεία ανάρρωση, να επιστρέψουν γρήγορα στις οικογένειές τους» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα