Εβελίνα Παπούλια για Πέτρο Φιλιππίδη: “Οι απορίες λύθηκαν στο δικαστήριο”

 Εβελίνα Παπούλια για Πέτρο Φιλιππίδη: “Οι απορίες λύθηκαν στο δικαστήριο”

Καλεσμένη στην ΕΡΤ ήταν η Εβελίνα Παπούλια.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη δίκη Φιλιππίδη και στην μαρτυρία της. Κάτι το οποίο δεν της ήταν καθόλου εύκολο, καθώς έχουν περάσει 25 χρόνια από την προσωπική της εμπειρία: «Δεν πήγα με δική μου πρωτοβουλία. Μου ζητήθηκε να κάνω σκιαγράφηση του προφίλ του συγκεκριμένου ανθρώπου», είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Για να συνεχίσει λέγοντας πως θέλει να ξεχάσει το περιστατικό αυτό: «Το hardcore κομμάτι το δικό μου σε σχέση με τους ανθρώπους που έχω κάτι να τους πω είναι ότι μπορώ να τα πω κατά πρόσωπο. Τότε το είχα πει μόνο στην μητέρα μου. Δεν μου ήταν απαραίτητο να μιλήσω. Ήταν πριν 25 χρόνια. Δεν ξέρω αν θα το έλεγα δημόσια, αν γινόταν σήμερα. Ήταν πολύ πιεστικό για μένα. Για μένα απ’ όλη αυτή την ιστορία με αφορά ότι έκανα ένα delete. Δεν ήξερα ότι μπορώ να φτάσω σε αυτή την εσωτερική εξέλιξη. Βρίσκομαι ακόμη στη διαδρομή, οπότε δεν μπορώ να το εκφράσω. Οι απορίες λύθηκαν στο δικαστήριο. Δεν θα πω ποτέ κάτι πίσω από την πλάτη ενός ανθρώπου. Για τους άλλους ήταν δύσκολο που ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν εκεί. Για εμένα ήταν μια ευθύτητα. Τα λέω και είσαι εδώ», δήλωσε για την υπόθεση και την κατάθεσή της.

Ενώ για το γεγονός αν έχει συγχωρήσεει τον Πέτρο Φιλιππίδη, η απάντησή της ήταν ότι: «Συγχωρώ πάρα πολύ εύκολα. Δεν ξεχνάω όμως. Δεν τρώγομαι με τα ρούχα μου, είμαι πολύ καλά. Μπορεί να δώσω και δεύτερη ευκαιρία. Μέσα μου δεν το κουβαλάω, έχει τελειώσει εκεί. Δεν θα κάνω παρέα. Δεν είμαι εκδικητική», είπε κλείνοντας το συγκεκριμένο μέρος της συζήτησης στο Στούντιο 4.

Σχετικά Άρθρα