Μητσοτάκης για Σπυράκη: Aφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφής

 Μητσοτάκης για Σπυράκη: Aφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφής

«Δεν έχω πλήρη εικόνα. Επιτρέψτε μου να ενημερωθώ και θα σας απαντήσω», απάντησε ο πρωθυπουργός όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής, χαρακτήρισε πολύ σοβαρή την υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη σχετικά με το αίτημα του Ευρωπαίου Γενικού Εισαγγελέα για την άρση της ασυλίας της.

«Δεν έχω πλήρη εικόνα. Επιτρέψτε μου να ενημερωθώ και θα σας απαντήσω», απάντησε ο πρωθυπουργός όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τον τρόπο που θα αντιδράσει. Δεν απέκλεισε ακόμα και τη διαγραφή της.

Για το σκάνδαλο Qatar Gate σχολίασε ότι «πρόκειται για μία πολύ δυσάρεστη ιστορία και πολύ σοβαρές καταγγελίες», προσθέτοντας ότι «δεν αφορά τη Νέα Δημοκρατία. Δεν σπεύσαμε ποτέ με αφορμή το θέμα αυτό να κάνουμε συνολικά σχόλια. Δεν θα δεχθώ από κανέναν να χρεώνει την Εύα Καϊλή στη Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για ένα διαχρονικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ».

Σχετικά Άρθρα