Χαλκιδική: Πώς συνδέεται ο βιασμός της 14χρονης με τη δολοφονία του 53χρονου με τσεκούρι

 Χαλκιδική: Πώς συνδέεται ο βιασμός της 14χρονης με τη δολοφονία του 53χρονου με τσεκούρι

Δύο συγκλονιστικά γεγονότα που σημειώθηκαν στη Χαλκιδική και προκάλεσαν αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, φέρονται τελικά να… συνδέονται. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Grtimes, ο πατέρας του 24χρονου νεαρού, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μια 14χρονη σε παραλία της περιοχής, είναι ο 53χρονος που έχασε τη ζωή του την προηγούμενη Πέμπτη (20/10), σε αιματηρή επίθεση με τσεκούρι.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 24χρονος φέρεται πως κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη στις 16/9 σε παραλία της Νέας Σκιώνης του δήμου Κασσάνδρας, όπου διαμένει ο ίδιος. Μετά την καταγγελία, η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε τον νεαρό και άμεσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Μετά το πέρας της απολογίας του και με απόφαση του ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι όροι που αποφασίστηκε να του επιβληθούν είναι οι εξής: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής και απαγόρευση προσέγγισης και επικοινωνίας της ανήλικης.

Το χρονικό της επίθεσης σε βάρος του 53χρονου

Την περασμένη Πέμπτη (20/10), δύο αδέρφια από την Αλβανία ηλικίας 27 και 47 ετών, πιάστηκαν στα χέρια με τον 53χρονο και τα παιδιά του, έναν 24χρονο και μία 18χρονη, λόγω προσωπικών διαφορών, όπως αναφέρθηκε από τα τοπικά μέσα.

Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα και ο 27χρονος μαχαίρωσε τον 24χρονο και έσπρωξε τη 18χρονη κοπέλα, με την οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση.

  • Τότε, ο 47χρονος αδερφός του πήρε ένα τσεκούρι στα χέρια του και χτύπησε με το πίσω μέρος του τον άτυχο 53χρονο στο στήθος και τον θώρακα, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τον άτυχο 53χρονο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου συνέλαβαν το μεσημέρι της Παρασκευής (21/10) τα δύο αδέρφια, ηλικίας 27 και 47 ετών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή και μετά την απολογία τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και μεταφέρθηκαν στις φυλακές της Νιγρίτας.

Σχετικά Άρθρα