ΛΕΞ: Δεν θα πέφτει καρφίτσα στη συναυλία του απόψε – Στη Θεσσαλονίκη με πούλμαν από όλη την Ελλάδα

 ΛΕΞ: Δεν θα πέφτει καρφίτσα στη συναυλία του απόψε – Στη Θεσσαλονίκη με πούλμαν από όλη την Ελλάδα

Το αδιαχώρητο απόψε στο Καυτανζόγλειο όπου περισσότεροι από 25.000 θεατές θα παρακολουθήσουν τη συναυλία του ραπ καλλιτέχνη, ΛΕΞ.

Δεκάδες πούλμαν έχουν ναυλωθεί για τη συγκεκριμένη συναυλία από θαυμαστές του ράπερ που θ’ αναχωρήσουν από την Κοζάνη, την Καστοριά, την Κομοτηνή και την Αθήνα με προορισμό τη συμπρωτεύουσα. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 8 ευρώ

«Τα εισιτήρια “έφυγαν” πολύ γρήγορα, η απήχηση του κόσμου είναι απίστευτη και ακόμη δεν έχουν σταματήσει. Ψάχνουν μέχρι την τελευταία στιγμή» αναφέρουν οι υπεύθυνοι της North Full Face Entertainment, ομάδα που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της μεταφοράς. Οι ίδιοι υπογραμμίζουν τη δίψα του κόσμου να παρευρεθεί στη συναυλία, σημειώνοντας ότι στο Καυταντζόγλειο θα βρεθούν άνθρωποι όλων των ηλικιών: «Ούτε ο κόσμος περίμενε τόσο γρήγορη κίνηση για τα εισιτήρια. Έχουν σοκαριστεί με το event, επικρατεί φρενίτιδα. Για να διαπιστώσουμε το μέγεθος, αρκεί να πούμε ότι σε αυτήν τη συναυλία εκτός από τις νεαρές ηλικίες, θα παρευρεθούν και άτομα από 45 ετών και πάνω» σημειώνουν.

Αξίζει ν’ αναφερθεί πως το Καυτατζόγλειο στάδιο, στο οποίο ο ΛΕΞ θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων τον νέο του δίσκο με τίτλο «Μετρό», έχει χωρητικότητα 27.770 και αναμένεται να «βουλιάξει». Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:30 και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:30.

Μετά τη συναυλία που πραγματοποιήσε το περασμένο καλοκαίρι στη Νέα Σμύρνη, πολλοί έκαναν λόγο για κοινωνικό «φαινόμενο», καθώς συγκέντρωσε 20.000 άτομα, αριθμός ρεκόρ για συναυλία από ράπερ. 

Σχετικά Άρθρα