ΝΔ: Ζητά τη διαγραφή Μαμουλάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή αναπαρήγαγε το χάσταγκ ” #νδ_παιδεραστές”- Τι απαντά ο βουλευτής

 ΝΔ: Ζητά τη διαγραφή Μαμουλάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή αναπαρήγαγε το χάσταγκ ” #νδ_παιδεραστές”- Τι απαντά ο βουλευτής

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή μια ανάρτηση του βουλευτή Χάρη Μαμουλάκη στα social media.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, το κυβερνών κόμμα ζητά τη διαγραφή του εν λόγω βουλευτή, καθώς, όπως αναφέρεται, “αναπαρήγαγε το χυδαίο χάσταγκ #νδ_παιδεραστες!”.

“Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαμουλάκης αναπαράγει στον λογαριασμό του στο Τικ Τοκ το χυδαίο χάσταγκ #νδ_παιδεραστες! Η αθλιότητα και η χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ σπάνε νέα ρεκόρ! Αν ο κ. Τσίπρας δεν διαγράψει τον βουλευτή του θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι πισω από την εκστρατεία λασπης βρίσκεται το κόμμα του και Ότι η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η πολιτική κατάντια είναι, δυστυχώς, συνώνυμα του ΣΥΡΙΖΑ!”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη, Βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

“Το ότι ο 53χρονος ήταν προβεβλημένο μέλος της ΝΔ δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τη χρήση ενός απαράδεκτου hashtag. Ήταν λάθος που έγινε από καθαρή αβλεψία συνεργάτη στο πλαίσιο ανάρτησης ενός σατυρικού βίντεο στο TikTok. Το ότι η κυβέρνηση θεώρησε το συγκεκριμένο γεγονός ως σανίδα σωτηρίας και το εκμεταλλεύεται ως εργαλείο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την ουσία της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης, είναι άξιο προβληματισμού. Αν υπολογίζει ότι θα σταματήσουμε να ζητάμε τη δημοσιοποίηση όλων των ονομάτων της λίστας της ντροπής και δη όσων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, πλανάται”, αναφέρει σε απάντησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά Άρθρα