Ta Fake news για τον ΣΥΡΙΖΑ και το… διπλό ατόπημα Κουμουτσάκου όσον αφορά τα ισόβια για τον βιασμό ανηλίκων

 Ta Fake news για τον ΣΥΡΙΖΑ και το… διπλό ατόπημα Κουμουτσάκου όσον αφορά τα ισόβια για τον βιασμό ανηλίκων

Η ιστοσελίδα ellada24 προχώρησε σε μία ανάρτηση υποστηρίζοντας ότι την ποινή ισόβιας κάθειρξης για βιασμό ανηλίκου που προβλέπεται στο νέο Ποινικό Κώδικα την καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ο νόμος πέρασε χάρη στη Νέα Δημοκρατία και τον Ανδρέα Λοβέρδο!.

Συγκεκριμένα ο ιστότοπος στην ανάρτησή του ισχυρίστηκε ψευδώς ότι «Ισόβια κάθειρξη για βιασμό ανηλίκου με τον νέο Ποινικό Κώδικα που έφερε η κυβέρνηση τον Νοέμβριο του 2021. Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία και τον Α. Λοβέρδο. Το ΚΙΝΑΛ ψήφισε “παρών” και ο ΣΥΡΙΖΑ κατά.

Η αλήθεια όμως απέχει παρασάγγας και αυτό γιατί σύσσωμα τα κόμματα της αντιπολίτευσης είχαν ψηφίσει υπέρ του συγκεκριμένου άρθρου.

Μέσα σε μία ώρα η ανάρτηση κατέβηκε καθώς άμεσα οι χρήστες του twitter αποκαλύψαν ότι πρόκειται για fake news.

Την ίδια στιγμή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος ήταν ο πρώτος έγραψε «όλοι αισθανόμαστε αποτροπιασμό και μεγάλο θυμό! Πάλι καλά που το ανθρωπόμορφο τέρας του Κολωνού, θα δικαστεί για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα όπως θα ίσχυε με το νόμο ΣΥΡΙΖΑ».

Αν και αναγκάστηκε να ανακαλέσει υπέπεσε σε νέο fake news.

Όφειλα να ανακαλέσω& να διορθώσω το ανακριβές tweet το οποίο & διέγραψα.
Η αλήθεια είναι ότι στο απεχθές έγκλημα του βιασμού μετά την αλλαγή του Ποιν. Κώδικα απ’τη @neademokratia ο δράστης αντιμετωπίζει κάθειρξη έως και ισόβια.@syriza_gr καταψήφισε !!!https://t.co/Vo8lJ3fNu1

Σχετικά Άρθρα