Ληστρική επίθεση ανηλίκων: Τρεις συλλήψεις στην Ηλιούπολη

 Ληστρική επίθεση ανηλίκων: Τρεις συλλήψεις  στην Ηλιούπολη

Μόλις 15 και 16 ετών, ήταν οι 3 ανήλικοι «πρωταγωνιστές» ληστρικής επίθεσης, που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ηλιούπολη.

Οι δράστες, μαζί με 7 ακόμα νεαρούς ίδιων ηλικιών, έβαλαν στο στόχαστρο τρία ανυποψίαστα άτομα που περπατούσαν στην περιοχή, τραυματίζοντας μάλιστα δύο από αυτούς στην προσπάθεια τους να τους αφαιρέσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Η ομάδα των νεαρών, επιτέθηκε αρχικά λεκτικά στα θύματα, ενώ στη συνέχεια άρχισαν να τους χτυπούν σε μια προσπάθεια να τους ακινητοποιήσουν. Πριν εξαφανιστούν από το σημείο της επίθεσης, κατάφεραν να αφαιρέσουν ένα τσαντάκι με χρήματα, προσωπικά έγγραφα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Τα θύματα, κατήγγειλαν το συμβάν στις αρχές και άμεσα οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών. Λίγη ώρα αργότερα, τα ξημερώματα της Κυριακής, οι αστυνομικοί εντόπισαν 3 από τους εμπλεκόμενους και τους οδήγησαν στο Τ.Α. Ηλιούπολης, όπου και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το τσαντάκι και το κινητό τηλέφωνο που είχαν αφαιρέσει από τους παθόντες.

Παράλληλα οι αρχές συνέλαβαν τους γονείς των δύο ανήλικων δραστών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ ο κηδεμόνας του τρίτου συλληφθέντα αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι νεαροί που κατηγορούνται για κλοπή και ληστεία κατά συναυτουργία, αλλά και οι γονείς τους οδηγήθηκαν στον Αρμόδιο Ανακριτή, με την αστυνομία να αναζητά τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην επίθεση.

Σχετικά Άρθρα