Μουσείο Ακρόπολης: Επίσκεψη Κούπερ, Γουίλσον, Τσάιλντ και Ρουβά πριν τη μεγάλη συναυλία (εικόνες)

 Μουσείο Ακρόπολης: Επίσκεψη Κούπερ, Γουίλσον, Τσάιλντ και Ρουβά πριν τη μεγάλη συναυλία (εικόνες)

O Άλις Κούπερ με την σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον με χρυσή τουαλέτα χωρίς τον Τομ Χανκς, ο Ντέσμοντ Τσάιλντ με τους γιους του, οι The Rasmus, ο Kip Winger, ο Chris Willis, ο Andreas Carlsson, η Tabitha Fair, ο Φοίβος, ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Λεμπέσης ξεναγήθηκαν από τον γενικό διευθυντή του Μουσείου της Ακρόπολης, καθηγητή Νίκο Σταμπολίδη, στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου.

Οι καλλιτέχνες βρίσκονται στην Αθήνα, καθώς θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στην αποψινή συναυλία «DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON», στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, για την υποστήριξη του #ReuniteParthenon, υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Ο σπουδαίος συνθέτης και παραγωγός Desmond Child ήρθε στην Ελλάδα και ένωσε τις δυνάμεις του με πασίγνωστα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, σε μία μοναδική συναυλία-αφιέρωμα στον ελληνικό πολιτισμό.

Η αγάπη του για τη μουσική και την Ελλάδα γέννησε την ιδέα της συναυλίας, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με σκοπό την ανάδειξη του αιτήματος για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα και την προβολή της Ελλάδας και του ελληνικού πολιτισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων της συναυλίες θα δοθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης.