Ρόδος: Παντρεμένος ζητούσε από ανήλικη γυμνές φωτογραφίες – Σοκ στην τοπική κοινωνία

 Ρόδος: Παντρεμένος ζητούσε από ανήλικη γυμνές φωτογραφίες – Σοκ στην τοπική κοινωνία

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Ρόδου, μετά την αποκάλυψη ότι ένας παντρεμένος άνδρας ζητούσε αποκαλυπτικές φωτογραφίες από 15χρονο κορίτσι.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος που μένει μόνιμα στην Ρόδο, προσέγγισε την ανήλικη μαθήτρια, που φοιτεί σε γυμνάσιο της Λάρισας, μέσω δημοφιλούς εφαρμογής και απαιτούσε να του αποστείλει γυμνές φωτογραφίες, κάτι που έπραξε και ο ίδιος στο πλαίσιο…ανταλλαγής φωτογραφιών.

Ευτυχώς για τη 15χρονη παρενέβη έγκαιρα η παρατηρητική μητέρα της, η οποία ήλεγξε τις συνομιλίες της στην εφαρμογή «Snapchat» και, κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια Λάρισας. Μετά από εντολή της Εισαγγελέως Ανηλίκων έγινε έρευνα στο σπίτι του παντρεμένου στη Ρόδο στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Όπως αποδείχθηκε, ο 29χρονος μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης προσέγγισε την 15χρονη, από τις αρχές του περασμένου Απριλίου, προτρέποντάς την να συνομιλούν κυρίως με γραπτά μηνύματα. Η αθώα, αρχικά, προσέγγιση της 15χρονης, με τον καιρό απέκτησε σεξουαλικό περιεχόμενο, με τον 29χρονο να ζητά επίμονα, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, από τη μαθήτρια να του αποστείλει φωτογραφία της.