H Μελάνια δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει ως “Πρώτη Κυρία” στον Λευκό Οίκο- Τι είπε στην πρώτη της συνέντευξη μετά την ήττα Τραμπ

 H Μελάνια δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει ως “Πρώτη Κυρία” στον Λευκό Οίκο- Τι είπε στην πρώτη της συνέντευξη μετά την ήττα Τραμπ

Στην πρώτη συνέντευξη της Μελάνια Τραμπ μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο, η πρώην πρώτη κυρία άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει πιθανότητα να ζήσει ξανά εκεί, καθώς ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πειράζει μια υποψηφιότητα επανεκλογής το 2024.

«Πιστεύω ότι πετύχαμε πολλά σε τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης Τραμπ», είπε η Μελάνια Τραμπ στο Fox σε μια συνέντευξη που μεταδόθηκε την Κυριακή το πρωί, προσθέτοντας «Ποτέ μην λες ποτέ», όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να ζήσει ξανά στον Λευκό Οίκο. σύζυγος υποψήφιος για επανεκλογή.Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Τραμπ συζήτησε αυτό που αποκάλεσε «τα έργα NFT». Η πρώην πρώτη κυρία έχει σχεδιάσει και διαθέτει προς πώληση στον προσωπικό της ιστότοπο πολλά μη ανταλλάξιμα token, τα οποία είναι ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα που πιστοποιούνται από το blockchain που είναι συχνά ένα κομμάτι ψηφιακής τέχνης. Όλα τα αντικείμενα που πουλάει ο Τραμπ μπορούν να αγοραστούν μόνο μέσω κρυπτονομίσματος και η πρώτη παρτίδα αντικειμένων που τέθηκε προς πώληση νωρίτερα φέτος δεν κατάφερε να φτάσει το επιθυμητό νομισματικό όριο των 250.000 $ για μια προσφορά ανοίγματος.

At RNC, Melania Trump's Bright Green Dress Screams Meme : NPR

Η Μελάνια Τραμπ στάθηκε επίσης στην κατάσταση των ΗΠΑ υπό τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, λέγοντας: «Νομίζω ότι είναι λυπηρό να βλέπεις τι συμβαίνει, αν το κοιτάξεις πραγματικά βαθιά».
“Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι αγωνίζονται και υποφέρουν και αυτό που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο επίσης. Επομένως, είναι πολύ λυπηρό να το βλέπεις και ελπίζω να αλλάξει γρήγορα”, είπε ο Τραμπ.

Πηγή: CNN

Σχετικά Άρθρα