Ουκρανία: Επίθεση σε σιδηροδρομικό σταθμό – 30 νεκροί, 100 τραυματίες (vid)

 Ουκρανία: Επίθεση σε σιδηροδρομικό σταθμό – 30 νεκροί, 100 τραυματίες (vid)

Πυραυλικό χτύπημα σημειώθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Κραματόρσκ, στα ανατολικά ανάμεσα στο Χάρκοβο και την πόλη του Ντονέτσκ, στην Ουκρανία, με 30 νεκρούς και 100 τραυματίες.

Σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλείται την κρατική σιδηροδρομική εταιρεία της Ουκρανίας, ρωσικές ρουκέτες έπληξαν τον σταθμό της πόλης, ο οποίος χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση αμάχων από περιοχές που βομβαρδίζονται.

Το πρακτορείο αναφέρει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 30 νεκροί και 100 τραυματίες, ενώ το Γαλλικό Πρακτορείο κάνει λόγο για τουλάχιστον 20 νεκρούς.

Στον αντίποδα, τα ρωσικά ΜΜΕ, επικαλούμενα τις αυτονομιστικές δυνάμεις του Ντονέτσκ, αναφέρουν ότι την επίθεση στην Κραματόρσκ πραγματοποίησαν ουκρανικά στρατεύματα με πυραύλους Tocka-U.

«Στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού του Κραματόρσκ, όπου πραγματοποιείται η εκκένωση του τοπικού πληθυσμού, πραγματοποιήθηκε πυραυλική επίθεση. Κομμάτια από τον πύραυλο Tocka-U έπεσαν κοντά στον σταθμό» αναφέρει η ανακοίνωση χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες προς το παρόν.

Σχετικά Άρθρα