Επεισοδιακή σύλληψη υπόπτου για εμπλοκή στην απαγωγή του Γ. Κυπαρίσση

 Επεισοδιακή σύλληψη υπόπτου για εμπλοκή στην απαγωγή του Γ. Κυπαρίσση

Ένας 45χρονος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στο Χαλάνδρι και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απ’ την αστυνομία εξετάζεται η εμπλοκή του στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση. Ο εν λόγω φέρεται να είχε σχέση με τον τόπο απαγωγής του επιχειρηματία απ’ το Ντράφι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση απ’ την αστυνομία, το απόγευμα αστυνομικοί εντόπισαν τον 45χρονο σε κλεμμένο ΙΧ και κατά τον έλεγχο του οχήματος ο συλληφθείς κινήθηκε με αυτό κατά των αστυνομικών με σκοπό να τους παρασύρει. 

Τότε, σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί πυροβόλησαν κατά των τροχών και της μηχανής του οχήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 45χρονος στο πόδι.

Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, ο 45χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο συνελήφθη από αστυνομικούς, οι οποίοι του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, προσθέτει η αστυνομία.

Πριν από περίπου δέκα ημέρες κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους οι δύο άντρες και η γυναίκα που κατηγορούνται για την απαγωγή του 41χρονου επιχειρηματία.

Σχετικά Άρθρα