Πούτιν: ” Σύμφωνα με το σχέδιο η στρατιωτική επιχείρηση – H Δύση ωθεί την αιματοχυσία με όπλα στην Ουκρανία”

 Πούτιν: ” Σύμφωνα με το σχέδιο η στρατιωτική επιχείρηση – H Δύση ωθεί την αιματοχυσία με όπλα στην Ουκρανία”

«Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να προχωρήσουμε σε αυτήν την στρατιωτική επιχείρηση. Δεν επιθυμούμε να θέσουμε υπό την κατοχή μας την Ουκρανία», τόνισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν μετά από σύσκεψη για τις οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε μεταξύ άλλων: «Οι στρατιωτικές μας επιχειρήσεις στην Ουκρανία προχωρούν σύμφωνα με το σχέδιο. Ο στρατός μας απέτρεψε τα σχέδια των Ουκρανών να επιτεθούν κατά του Ντονμπάς και της Κριμαίας. Όλοι οι στόχοι των στρατιωτικών επιχειρήσεων της Ρωσίας θα επιτευχθούν.»

Παράλληλα επανέλαβε ότι η Ρωσία είναι «έτοιμη για συνομιλίες».

Η ομιλία – σταθμός του Γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Όλος ο πλανήτης πληρώνει τις φιλοδοξίες της Δύσης» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι η Δύση ωθεί την Ουκρανία να συνεχιστεί η αιματοχυσία, παρέχοντας στο Κίεβο όπλα.

Η Ουκρανία με τη στήριξη των Δυτικών δυνάμεων οργάνωσε την επίθεση κατά της Ρωσίας, τόνισε. Αναφερόμενος στις κυρώσεις, επεσήμανε ότι η Δύση ήθελε απλά ένα λόγο για να επιβάλει κυρώσεις εις βάρος της Μόσχας.

Ισχυρίστηκε ακόμα ότι οι περισσότερες χώρες δεν υποστηρίζουν τις κυρώσεις σε βάρος της χώρα του και παρομοίασε τις πράξεις της Δύσης με το πογκρόμ της Γερμανίας εναντίον των εβραίων την δεκαετία του ’30. 

Σχετικά Άρθρα