Άνω-κάτω με τον Μπογδάνο: Διαψεύδει ο Οικονόμου το περιστατικό με τον Γεραπετρίτη- Επιμένει ο βουλευτής

 Άνω-κάτω με τον Μπογδάνο: Διαψεύδει ο Οικονόμου το περιστατικό με τον Γεραπετρίτη- Επιμένει ο βουλευτής

Δεύτερη ημέρα συζήτησης για την ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, διατάξεις για την ψηφιακή διακυβέρνηση και άλλα επείγοντα ζητήματα». Πέμπτη 8/8/2019. (Eurokinissi/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι «δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό»
Ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών διέψευσε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που αποκάλυψε ότι πήγε τον Ιούλιο του 2020 σε ρατσιστική συγκέντρωση κατά των προσφύγων που προπαγάνδιζε η Χρυσή Αυγή και είχε δώσει το “παρών” και ο Ηλίας Κασιδιάρης με προτροπή του Γιώργου Γεραπετρίτη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι «δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό», διαψεύδοντας ακόμα και τη συνάντηση που όπως είπε ο διαγραφείς από την ΚΟ της ΝΔ είχε δυο ώρες πριν την συγκέντρωση με τον εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μαξίμου. Ο Γιάννης Οικονόμου υποστήριξε ότι: «Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Από το Σύνταγμα οι βουλευτές είναι ελεύθεροι και υπεύθυνοι να αποφασίζουν που πάνε, τι λένε και τι κάνουν».

O βουλευτής, πάντως, επιμένει στην αλήθεια όσων είπε για το “πράσινο φως” που είχε από τον υπουργό Επικρατείας.

Τι είπε ο Μπογδάνος στο Kontra24

Την έγκριση του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, αποκάλυψε πως πήρε ο τότε βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ώστε να δώσει το παρών στην ρατσιστική συγκέντρωση “αγανακτισμένων κατοίκων” και… χρυσαυγιτών με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη στην πλατεία Βικτωρίας, τον Ιούλιο του 2020.

Στις 15/07/2020, πραγματοποιείται στην πλατεία Βικτωρίας ρατσιστική – ξενοφοβική συγκέντρωση που διοργάνωσαν επιτροπές «αγανακτισμένων κατοίκων» της περιοχής, κατά των προσφύγων.

Ηλιόπουλος: Σύνδεση με ακροδεξιές δυνάμεις

Τη σύνδεση της ΝΔ με τις ακροδεξιές δυνάμεις κατήγγειλε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή “Kontra24”.
“Μέσα στη ΝΔ υπάρχει μια δυνατή altright, μία σύγχρονη άκρα δεξιά. Πρόκειται για ένα ιδιότυπο μείγμα αυταρχισμού και ακραίου νεοφιλελευθερισμού”, δήλωσε χαρακτηριστικά, κληθείς να σχολιάσει την αποκάλυψη του βουλευτή Κ. Μπογδάνου νωρίτερα στην ίδια εκπομπή ότι με τη συγκατάθεση του κ. Γεραπετρίτη βρέθηκε στην πλατείαΒικτωρίας μαζί με τον Η. Κασιδιάρη και μέλη της Χρυσής Αυγής σε συγκέντρωση ακροδεξιών. “Η δήλωση αυτή αναδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι υπάρχουν συνδέσεις της ΝΔ με ακροδεξιές δυνάμεις. Αυτό φάνηκε και με τη Συμφωνία των Πρεσπών και σε μια σειρά από κινητοποιήσεις που βρέθηκαν πλάι πλάι”.

Σχετικά Άρθρα