Δολοφονία Άλκη: Σε εισαγγελέα και ανακρίτρια ο 12ος κατηγορούμενος

 Δολοφονία Άλκη: Σε εισαγγελέα και ανακρίτρια ο 12ος κατηγορούμενος

Το κατώφλι εισαγγελέα και ανακρίτριας θα περάσει σήμερα ο 22χρονος, 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη ο οποίος παραδόθηκε τη Δευτέρα το πρωί στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, το οποίο εμπλέκεται στο φονικό επεισόδιο, κρατείται με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του.

Σύμφωνα με το ένταλμα, διώκεται -μεταξύ άλλων- για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, πράξη που βαρύνει και τους 11 συγκατηγορούμενούς του, που κρίθηκαν ήδη προφυλακιστέοι.

Αφού μεταχθεί ενώπιον εισαγγελέα για την ενεργοποίηση του εντάλματος, θα παρουσιαστεί στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Εντοπίστηκε σουγιάς στο αυτοκίνητο του 22χρονου

Νέα εξέλιξη σημειώθηκε τη Δευτέρα στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη, καθώς έγινε γνωστό από τις αστυνομικές Αρχές ότι στο αυτοκίνητο του 22χρονου εντοπίστηκε σουγιάς, ο οποίος έχει ήδη αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να εξεταστεί για αποτυπώματα και DNA.

Στο μεταξύ, αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής εξέτασαν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης τον 22χρονο αποκαλούμενο ως “Ντίνο”.

Ο 12ος εμπλεκόμενος στην υπόθεση φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου το οποίο συμμετείχε στο φονικό επεισόδιο και στο οποίο επέβαιναν τρεις εκ των κατηγορουμένων.

Πληροφορίες του thesstoday.gr, αναφέρουν ότι ο 22χρονος Τ.Κ., που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, οδηγούσε ένα αυτοκίνητο το οποίο ανήκει στο όνομα του πατέρα του. Ο 22χρονος παραδέχεται μεν ότι οδηγούσε το όχημα, όμως, αρνείται κάθε εμπλοκή του στη δολοφονική επίθεση.

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά Άρθρα