Σε ποιό υπουργείο βάζουν αντιμικροβιακά …πόμολα- “Σούσουρο” στο Μαξίμου για την ανακαίνιση και τα ειδικά “πλήκτρα” στα ασανσέρ!

 Σε ποιό υπουργείο βάζουν αντιμικροβιακά …πόμολα- “Σούσουρο” στο Μαξίμου για την ανακαίνιση και τα ειδικά “πλήκτρα” στα ασανσέρ!

Στο Μέγαρο Μαξίμου συζητείται τις τελευταίες ημέρες εν είδει ανεκδότου ή ακόμα και ως κουίζ η εξής ιστορία που αφορά κορυφαίο υπουργό που βρίσκεται εσχάτως αρκετά συχνά στα φώτα της επικαιρότητας.

Η ιστορία, λοιπόν, αναφέρει πως ο υπουργός κινδυνεύει να αποκτήσει φήμη αρρωστοφοβικού. Κι αυτό διότι έχει προχωρήσει στην αντικατάσταση όλων των πόμολων (!) στο γραφείο του και στα γραφεία που βρίσκονται οι πιο στενοί συνεργάτες του με ειδική αντιμικροβιακή επικάλυψη από ιόντα αργύρου! Ομολογώ πως δεν γνώριζα πως υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά, όπως φαίνεται, ο υπουργός γνωρίζει, ή πληροφορήθηκε, πως το ασήμι καταστρέφει την κυτταρική μεμβράνη των μικροβίων.

Και όχι μόνο αυτό. Οι φήμες που έχουν φθάσει στο Μαξίμου και προκαλούν άφθονο γέλωτα αναφέρουν πως η προμήθεια προβλέπει και ειδικά αντιμικροβιακά κουμπιά για τα ασανσέρ του υπουργείου, ώστε να μην μεταδίδονται μικρόβια, άρα και ο κοροναϊός, από εκείνους που μπαίνουν στον ανελκυστήρα για να φθάσουν στο υπουργικό γραφείο.

Εκείνο που ίσως δεν έφθασε ακόμα στο Μαξίμου είναι η σχετική έγκριση δαπάνης για την προμήθεια της αντιμικροβιακής “πανοπλίας” του υπουργού. Μαθαίνουμε πως είναι αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ και πιθανώς εντάσσεται στο πλαίσιο μιας γενικότερης ανακαίνισης που έγινε πρόσφατα (και συνεχίζεται) στο συγκεκριμένο υπουργείο. Όχι παντού, αλλά κυρίως στον όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο του υπουργού.

Εάν κρίνω πάντως από το “αξάν” της πηγής που μας μετέφερε τα καθέκαστα στο υπουργείο, χωρίς να μας το κατονομάσει, μάλλον ο υπουργός προέρχεται από εκλογική περιφέρεια εκτός Αττικής. Στο Μέγαρο Μαξίμου, πάντως, γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στο υπουργείο και προσώρας μειδιούν αλλά δεν μας “δίνουν” το όνομα του υπουργού. Λένε, μόνο, με…νόημα πως ο υπουργός ξέρει από…μικρόβια.

Σχετικά Άρθρα