Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Δεν ομολογεί ο 23χρονος -Τηρεί σκληρή στάση, αρνείται τη συμμετοχή του

 Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Δεν ομολογεί ο 23χρονος -Τηρεί σκληρή στάση, αρνείται τη συμμετοχή του

Σκληρή στάση κρατά ο 23χρονος Α.Τ. που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου iefimerida.gr, ο νεαρός χούλιγκαν δεν έχει ομολογήσει και κρατά αρνητική στάση στην ανάκριση. Αρχικά παραδέχθηκε ότι ήταν ”παρών” στο συμβάν, χωρίς όμως να έχει ομολογήσει ότι αυτός ήταν που μαχαίρωσε τον Αλκιβιάδη Καμπανό.

Ο 23χρονος είναι ένας από τους τρεις προσαχθέντες, ήδη από χθες, ως ύποπτοι για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού. Σήμερα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του.

Σημειώνεται πως τον 23χρονο αναγνώρισε φίλος του Καμπανού που χτυπήθηκε και ο ίδιος από τους δράστες, αλλά ελαφρύτερα.

Ο Αλκης Καμπανός προχθές το βράδυ απολάμβανε τη βόλτα του στη Θεσσαλονίκη μαζί με δύο φίλους του, όταν τους επιτέθηκαν απρόκλητα οι χούλιγκαν, ρώτησαν τον Αλκη τι ομάδα είναι και στη συνέχεια, αφού τον χτύπησαν αλύπητα, τον μαχαίρωσαν κοντά στη βουβωνική χώρα, δολοφονώντας τον εν ψυχρώ.

”Σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο”, φώναζε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 19χρονος Άλκης, σύμφωνα με ανατριχιαστικές μαρτυρίες.

Το βίντεο-σοκ από τη στιγμή της δολοφονίας

Στο σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας ξεδιπλώνονται καρέ-καρέ οι στιγμές φρίκης το μοιραίο βράδυ.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που η ομάδα νεαρών επιτίθεται στον Άλκη Καμπανό και στην παρέα του. Ο ένας εξ αυτών σκύβει και μαχαιρώνει τον 19χρονο με μανία. Σταδιακά οι δράστες αποχωρούν από το σημείο τρέχοντας, επιβιβάζονται σε δύο αυτοκίνητα και τρέπονται σε φυγή.

Στη γωνία, εμφανίζεται μια άλλη παρέα νεαρών, οι οποίοι δείχνουν να τα έχουν χαμένα. Ένας εξ αυτών μάλιστα (στο 0:22 του βίντεο) πετά έναν κάδο στο λευκό ΙΧ όπου έχουν επιβιβαστεί κάποιοι από τους δράστες.

Ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού εντοπίζεται και σε κάμερες μέσα σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα από τα οποία κατέβηκαν οι χούλιγκαν που επιτέθηκαν στον Άλκη. Ο 23χρονος είναι ιδιοκτήτης τού ενός εκ των δύο αυτοκινήτων.

Σε βίντεο φαίνεται ο 23χρονος και όσοι βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο να το παρατούν τρομαγμένοι, ακανόνιστα, χωρίς καν να βάλουν χειρόφρενο, προφανώς μετά την άγρια δολοφονία.

Συμμετείχε και σε άλλο επεισόδιο την ίδια μέρα!

Ο 23χρονος συμμετείχε και σε άλλο οπαδικό επεισόδιο, λίγες ώρες πριν από τη μοιραία επίθεση!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes, ο συλληφθείς φέρεται να είχε συμμετοχή και σε επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο περιθώριο της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Volleyleague, που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (31/1) στο κλειστό «PAOK Sports Arena» και στο οποίο ο 23χρονος παραβρέθηκε. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 20.00 το βράδυ και ολοκληρώθηκε περίπου στις 22.30.

Δύο ώρες αργότερα, ο 23χρονος επιβιβάστηκε σε ένα από τα αυτοκίνητα που μετέφερε τους μετέχοντες στη δολοφονική επίθεση στην περιοχή Χαριλάου και στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος Άλκης Καμπανός.

Σχετικά Άρθρα