Αττική Οδός: Η ώρα της Δικαιοσύνης – “Χειρουργημένος έμεινε επί είκοσι ώρες στο κρύο”

 Αττική Οδός: Η ώρα της Δικαιοσύνης – “Χειρουργημένος έμεινε επί είκοσι ώρες στο κρύο”

Η εξαγγελία της αποζημίωσης των 2.000 ευρώ δεν είναι ικανή να αποτρέψει την οργή, αλλά και τις προσφυγές πολιτών για όσα έγιναν στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, δικηγορικά γραφεία της Αθήνας δέχονται σωρηδόν προσφυγές πολιτών κατά της Αττικής Οδού. Όπως καταγγέλλει η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη εγκλωβίστηκαν άνθρωποι με σοβαρά θέματα υγείας αλλά και έγκυες που δεν είχαν ούτε καν νερό να πιούν, γεγονός που φέρει την εταιρία αντιμέτωπη όχι μόνο με αστικές αλλά και με ποινικές ευθύνες.

Μάλιστα πολλοί πολίτες φαίνεται ότι δεν περιορίζονται στην παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών για την διερεύνηση ποινικών ευθυνών, ούτε αποδέχονται τις 2.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Νέα διάσταση/ Αττική Οδός: “Ζητήσαμε από τον κ. Στυλιανίδη να απαγορεύσει την κίνηση των φορτηγών- Το έκαναν πολύ αργά”

Όπως αναφέρει η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, ένας καρδιοπαθής άνδρας πρόσφατα χειρουργημένος με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας εγκλωβίστηκε σε ταξί επιστρέφοντας από την εργασία του στο έλεος των χιονοκαταιγίδων ενώ εισήλθαν στην Αττική οδό επί είκοσι τουλάχιστον ώρες. Κινδύνευσε η υγεία και η ζωή του χωρίς νερό, στερούμενος τα φάρμακα του, δίχως θέρμανση και καύσιμα στο έλεος του χιονιά χωρίς καμιά βοήθεια από τους υπεύθυνους.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο αυτή τη στιγμή έχει απεγκλωβιστεί βρίσκεται στο νοσοκομείο και ο ίδιος και η οικογένεια του “μας έχουν δώσει εντολή όπως καταθέσουμε αγωγή και μήνυση κατά της εταιρείας της Αττικής Οδού για άσκηση ποινικής δίωξης και την παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων αλλά και για την χρηματική του αποζημίωση”.

Σχετικά Άρθρα