Σάλος: CEO απέλυσε 900 εργαζόμενους μέσω… Zoom

 Σάλος: CEO απέλυσε 900 εργαζόμενους μέσω… Zoom

Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της εταιρείας στεγαστικών δανείων better.com στις ΗΠΑ να κοινοποιήσει την απόλυση στο 15% των εργαζομένων της μέσω μιας κλήσης Zoom, που κράτησε μόλις τρία λεπτά. Ο CEO της εταιρείας, Βισάλ Γκαργκ, «εκτέλεσε» με συνοπτικές διαδικασίες 900 εργαζόμενους.

«Αν είσαι σε αυτή την κλήση, είσαι μέλος της άτυχης ομάδας, που απολύεται. Η απασχόλησή σου εδώ τερματίζεται αυτή τη στιγμή. Οι λόγοι της απόλυσης, ήταν, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η μειωμένη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα των εργαζομένων.https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs16kunxjoz6&playlistId=v-cg995wy82to1-st

Ακολούθησε παγκόσμια κατακραυγή για την αναλγησία του Γκαργκ, με τον CEO να ζητά τελικά συγγνώμη.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκα τις απολύσεις την περασμένη εβδομάδα. Δεν κατάφερα να επιδείξω τον απαιτούμενο σεβασμό και την εκτίμηση στους ανθρώπους που συνεισέφεραν στην Better.com. Πήρα την απόφαση προχωρήσω σε απολύσεις, αλλά η επικοινωνία δεν έγινε με τον σωστό τρόπο. Πράττοντας έτσι, σας ντρόπιασα.

Ο τρόπος με τον οποίο κοινοποίησα την είδηση χειροτέρευσε μια ήδη δύσκολη κατάσταση. Λυπάμαι βαθιά και δεσμεύομαι να διδαχθώ από την κατάσταση.Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για όλα όσα καταφέρατε στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών» ανέφερε στην απολογητική του δήλωση ο Βισάλ Γκαργκ.

Σχετικά Άρθρα