Βίντεο που σοκάρει με τον 15χρονο μακελάρη σε σχολείο των ΗΠΑ – Παρίστανε τον αστυνομικό, πώς εμποδίστηκε να μπει σε αίθουσα (vid)

 Βίντεο που σοκάρει με τον 15χρονο μακελάρη σε σχολείο των ΗΠΑ – Παρίστανε τον αστυνομικό, πώς εμποδίστηκε να μπει σε αίθουσα (vid)

Ένας 15χρονος μαθητής δολοφόνησε ένα 16χρονο αγόρι και δύο κορίτσια ηλικίας 14 και 17 ετών και τραυμάτισε άλλους οκτώ σε σχολείο στο Μίσιγκαν. Την ίδια στιγμή βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει πως η ψυχραιμία μαθητών απέτρεψε από το να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η λίστα του ανήλικου δολοφόνου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 15χρονος υποδυόμενος τον αστυνομικό – που υποτίθεται έχει βρεθεί εκεί μετά τους πυροβολισμούς-, προσπαθούσε να πείσει μαθητές να του ανοίξουν την πόρτα και να μπει στην αίθουσα.

Οι ανήλικοι, που διατηρούν την ψυχραιμία τους, τον ακούν, ωστόσο όπως ακούγεται να λέει ένας μαθητής «δεν το ρισκάρουμε τώρα να βγούμε έξω». Όμως κάπου εκεί ο δολοφόνος έκανε το λάθος. Η φράση του «bro» στην παραίνεσή του να του ανοίξουν τη πόρτα, ξενίζει για έναν αστυνομικό και τους κάνει όλους να καταλάβουν πως κάτι δεν πάει καλά.

«Είπε μπρο. Συναγερμός» φωνάζει ένας από τους μαθητές και ξαφνικά τα παιδιά αρχίζουν έντρομα να αποχωρούν από την αίθουσα. Για καλή τους τύχη δεν άνοιξαν την πόρτα που όπως όλα δείχνουν από πίσω βρισκόταν ο δολοφόνος.

Σχετικά Άρθρα