Κραυγή αγωνίας για τη Βόρεια Ελλάδα: Στείλτε προσωπικό στα νοσοκομεία

 Κραυγή αγωνίας για τη Βόρεια Ελλάδα: Στείλτε προσωπικό στα νοσοκομεία

Για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, λόγω της «έκρηξης» κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο Open o διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ στο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος.

Ο κ. Καπραβέλος απηύθυνε έκκληση στο υπουργείο Υγείας να παρακάμψει τη γραφειοκρατία και να στείλει προσωπικό στα νοσοκομεία.

«Ξεκινάμε σήμερα με μηδέν κλίνες ΜΕΘ», δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ενώ σημείωσε ότι «σε όλες τις κλίνες της εντατικής υπάρχουν ανεμβολίαστοι».

Γεωργιάδης – “Είναι το ίδιο η θρησκευτική λατρεία με τα ψώνια;”

Ο ίδιος τάχθηκε για ακόμη μία φορά υπέρ της επέκτασης της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και, μιλώντας σε δραματικό τόνο, είπε:

«Ή θα εμβολιαστούμε όλοι μας, ή θα κλειστούμε στα σπίτια μας για να μην πεθάνουμε».

Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν είναι σωστή η όλη συζήτηση που έχει ξεκινήσει αναφορικά με τον αριθμό των τεστ που θα πρέπει να γίνονται, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εδώ, κάθε ημέρα χάνουμε 60 ανθρώπους κι εμείς τσακωνόμαστε για τα τεστ».

Σε ό,τι αφορά τις νέες εισαγωγές ασθενών, ο Νίκος Καπραβέλος ανέφερε ότι τα κρούσματα που νοσηλεύονται με φόντο το τέταρτο κύμα της Covid 19 είναι πιο βαριά.

Σχετικά Άρθρα