ΝΔ κατά Τσίπρα για την “αργία λόγω καύσωνα”: Λαϊκισμός και γραφικότητα πάνε χέρι – χέρι

 ΝΔ κατά Τσίπρα για την “αργία λόγω καύσωνα”: Λαϊκισμός και γραφικότητα πάνε χέρι – χέρι

Για λαϊκισμό και γραφικότητα κατηγορούν κυβερνητικά στελέχη τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την πρότασή του να κηρυχθεί αργία η προσεχής Δευτέρα λόγω του επερχόμενου καύσωνα. «Γιατί όχι μόνο η Δευτέρα; Και με ποια καιρικά φαινόμενα θα κηρύσσονται αργίες; Μόνο με καύσωνα ή και με χιόνι ή με χαλάζι;», αναρωτιούνται χαρακτηριστικά από την κυβέρνηση και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι «λαϊκισμός και γραφικότητα πάνε χέρι – χέρι». Κάνουν, δε, λόγο για «τέστ πολιτικής σοβαρότητας, στο οποίο ξανά δεν πιάνει τη βάση ο κ. Τσίπρας»…

Σε κάθε περίπτωση, κυβερνητικά στελέχη επισημαίνουν ότι ο επερχόμενος καύσωνας, όπως προβλέπουν οι επιστήμονες, θα αποτελέσει μια δοκιμασία για όλους. Εξου κιόλας προσθέτουν ότι η κυβέρνηση έχει δώσει εντολή σε όλες τις υπηρεσίες, να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνέπειών του κι έχει θέσει σε επιφυλακή κρίσιμους τομείς της κρατικής μηχανής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε, νωρίτερα σήμερα, προτείνει την προσεχή Δευτέρα, να κηρυχθεί αργία, ώστε να μείνει προστατευμένος ο πληθυσμός λόγω του καύσωνα.

Σχετικά Άρθρα