Ένταση στη Βουλή – Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη “επιδειξία” (vid)

 Ένταση στη Βουλή – Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη “επιδειξία” (vid)

Ένταση στη Βουλή όπου συζητείται ο προϋπολογισμός, όταν η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του χαρακτηρίζοντάς τον “επιδειξία”.

Αυτό, επειδή όπως υποστήριξε η ίδια, ο πρωθυπουργός “επιδεικνύει τα πλούτη του”. Οι αναφορές της προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος είπε ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα ο βουλευτής μπορεί να εκφέρει ελεύθερα την άποψη του αλλά οι ύβρεις απαγορεύονται. “Αυτό που είπατε είναι ύβρις , σας ζητώ να πάρετε πίσω τον προσωπικό χαρακτηρισμό κατά του πρωθυπουργού. Τον χαρακτηρίσατε επιδειξία” τόνισε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει… χιούμορ μετά την κριτική για το click away

“Δεν ανακαλώ τίποτα. Υπάρχουν δημοσιεύματα που επιδεικνύει τα πλούτη” απάντησε η κ. Ελευθεριάδου, με τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης Γιώργο Κουμουτσάκο να της φωνάζουν ότι είναι απαράδεκτη και να της ζητούν να ανακαλέσει. “Δεν ξέρετε τι λέτε” είπε ο κ. Βεσυρόπουλος.

“Μην της το λες αυτό. Της δίνεις άλλοθι με αυτό που λες. Ξέρει πολύ καλά τι λέει” ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης.

Τελικά ο αντιπρόεδρος της βουλής διέγραψε από τα πρακτικά της βουλής τη συγκεκριμένη φράση με αποτέλεσμα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσει.

“Μήπως όντως δεν ξέρετε τι σημαίνει; Μήπως θέλατε να πείτε επιδειξιομανής. Γιατί άλλο επιδειξιομανής και άλλο επιδειξίας” της απάντησε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

“Αποκάλεσα τον κ. Μητσοτάκη, από το βήμα της Βουλής, επιδειξία (συνώνυμο του επιδειξιομανή, σύμφωνα και με τον Μπαμπινιώτη) και παρεξηγήθηκαν!!! Περίμενα να τους ενοχλήσει η επίδειξη του πλούτου του, ενώ άνθρωποι χάνουν τις ζωές τους και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό τους λένε ότι πεινάνε εν έτει 2020. Αλλά, τόσοι είναι…” έγραψε στη συνέχεια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία.

Σχετικά Άρθρα