Δ. Τσοβόλας: Το Επιστημονικό Συμβούλιο αποκάλυψε τις παράνομες μεθοδεύσεις ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

 Δ. Τσοβόλας: Το Επιστημονικό Συμβούλιο αποκάλυψε τις παράνομες μεθοδεύσεις ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

«Ο λαός τώρα μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του» αναφέρει ο Δημήτρης Τσοβόλας για την γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής

Κόλαφο για την πλειοψηφία των βουλευτών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, μελών της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Προκαταρκτικής Επιτροπής χαρακτηρίζει την ομόφωνη γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής ο συνήγορος υπεράσπισης της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου Δημήτρης Τσοβόλας.

Όπως σημειώνει, «η τελευταία γνωμοδότησε ότι είναι παράνομη η κλήση ως υπόπτων από την Κοινοβουλευτική Προκαταρκτική Επιτροπή, προσώπων μη πολιτικών. Την ένσταση αυτή είχαμε καταθέσει στην Επιτροπή και εν γνώσει τους οφθαλμοφανώς παράνομα την απέρριψαν αρχικά».

«Έτσι», συνεχίζει ο Δ. Τσοβόλας, «αποκαλύφθηκαν οι παράνομες και σκόπιμες μεθοδεύσεις της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ που ήθελαν με αυτές να αποκλείσουν από την εξέτασή τους ως μάρτυρες τη Γιάννα Παπαδάκου και τον Ιωάννη Φιλιππάκη, οι οποίοι είχαν ζητήσει γραπτώς να εξεταστούν ως μάρτυρες αλλά και τους είχε προτείνει ως μάρτυρες και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, για να αντικρούσει τους αβάσιμους ισχυρισμούς του Σάμπυ Μιωνή.

Ο λαός τώρα μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του».

Σχετικά Άρθρα