Προανακριτική: “Μάχη” για το CD – Αναβολή θα ζητήσει ο Δ. Παπαγγελόπουλος

 Προανακριτική: “Μάχη” για το CD – Αναβολή θα ζητήσει ο Δ. Παπαγγελόπουλος

Προθεσμία αναμένεται να ζητήσει ο Δημήτρης Παπαγγελοπουλος ο οποίος σήμερα θα βρεθεί ενώπιον της προανακριτικής για τη Novartis (είναι σε εξέλιξη), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν του έχει αποδωθεί ακόμη όλο το υλικό.

Για το θέμα του CD  που “εξαφανίστηκε”  από την δικογραφία ο πρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Μπούγας ανέφερε ότι εκ παραδρομής δεν δόθηκε το CD της ΕΛΑΣ σε Φιλιππακη και τους υπόλοιπους “μάρτυρες” με την ιδιότητα του υπόπτου.

Το CD περιέχει έγγραφα του τμήματος Δίωξης Οργανωμένου εγκλήματος της ΕΛΑΣ για τον επιχειρηματία Μιωνη και έχει σταλεί από την Εισαγγελία στις 27 Φεβρουαρίου.

Από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Σπύρος Λάππας σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε:

“Τα αιτήματα που υποβάλλει η πλειοψηφία, εκτελούνται πάραυτα ενώ για αυτά που υποβάλλει η μειοψηφία, βρίσκουμε τοίχο. Σας είχαμε ζητήσει να έρθει το πόρισμα Τουλουπακη για την λίστα Λαγκάρντ, τις συνημμένες καταθέσεις  Φαλτσιανί που συνδέονται με τους ανυπόστατους ισχυρισμούς Μιωνη. Μου είχατε πει την περασμένη Πέμπτη ναι, ότι θα φύγει. Σήμερα πληροφορούμαι ότι δεν έφτασε κανένα σχετικό αίτημα από την Επιτροπή στη Εισαγγελία Διαφθοράς”.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πώς ο πρόεδρος της επιτροπής απέδωσε δίκαιο στην αναφορά για να λάβει την εξής απάντηση από τον κ. Λάππα:

“Εχω δίκιο, αλλά πείτε μου γιατί δεν έφυγε την Πέμπτη το αίτημα;”

Σχετικά Άρθρα