Ανοιχτό το μπαρ στη Μύκονο παρά το λουκέτο (vid)

 Ανοιχτό το μπαρ στη Μύκονο παρά το λουκέτο  (vid)

Παρά το τσουχτερό πρόστιμο και την εντολή για λουκέτο δύο μηνών, το beach bar στη Μύκονο, παραμένει ανοιχτό και τούτο διότι ο μέχρι σήμερα νόμος επιτρέπει στις επιχειρήσεις να λειτουργούν για έναν συγκεκριμένο αριθμό ημερών μέχρι να εφεσιβάλουν την απόφαση.

Πάντως όπως μεταδίδει το Newsbomb.gr το υπουργείο Ανάπτυξης ακόμη και εντός της ημέρας θα ανακοινώσει πως θα αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο έτσι ώστε τα κέντρα διασκέδασης που τους επιβάλλεται λουκέτο να κλείνουν άμεσα.

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία του νησιού Σταύρο Γρύμπλα, στα τουλάχιστον τρία πάρτι που πραγματοποιήθηκαν στο νησί το σαββατοκύριακο υπήρξε αντίτιμο για την είσοδο, και δεν κόπηκε καμία απόδειξη.

«Αυτό το σαββατοκύριακο έγιναν τρία πάρτι στη Μύκονο. Ο αριθμός των ατόμων εξαρτάται από το μέγεθος της βίλας, από το πόσους θα βρουν να προσκαλέσουν. Είναι 20 άτομα που καλούν κόσμο και μπορεί να μαζευτούν 300-500 άτομα στα πάρτι αυτά. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί και επώνυμα. Αλλά πώς θα πάει η αστυνομία αφού είναι ιδιωτικό το πάρτι;», σημείωσε ο επιχειρηματίας, μιλώντας στο MEGA.

Υπενθυμίζεται ότι χθες «έπεσε» το πρώτο βαρύ πρόστιμο σε κατάστημα εστίασης στο νησί, και συγκεκριμένα σε γνωστό μαγαζί στη Φτελιά. Επιβλήθηκε λουκέτο δύο μηνών και 20.000 πρόστιμο καθώς αποδείχθηκε ότι δεν τηρούνταν τα μέτρα προστασίας για την πανδημία του κορονοϊού.

Σχετικά Άρθρα