“Πόλεμος” Δένδια – Σαμαρά: Το φαρμακερό tweet και η αιχμηρή απάντηση του antinews με αποδέκτη τον Κυρ. Μητσοτάκη

 “Πόλεμος” Δένδια – Σαμαρά: Το φαρμακερό tweet και η αιχμηρή απάντηση του antinews με αποδέκτη τον Κυρ. Μητσοτάκη

Την ώρα που πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να προβεί σε δημόσια παρέμβαση για τα εθνικά, το antinews.gr (που φέρεται να πρόσκειται στον πρώην πρωθυπουργό) με άρθρο του καταφέρεται κατά του Νίκου Δένδια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πώς η εσωκομματική πτέρυγα Σαμαρά που παραμένει ισχυρή εντός της κυβέρνησης επιθυμεί την αντικατάσταση Δένδια και μάλιστα με τον… Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος ως γνωστόν διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Αντώνη Σαμαρά.

Για τις… προθέσεις του σαμαρικού μπλοκ είναι ενήμερος και ο ίδιος ο κ. Δένδιας και γι’ αυτό φρόντισε να ρίξει τα βέλη του κατά την επέτειου θανάτου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ανέβασε tweet με μήνυμα:

«Τρία χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Αν είχε αφεθεί να ολοκληρώσει το έργο του, η Ελλάδα σήμερα θα ήταν διαφορετική».

Και αμέσως υπήρξε η αντίδραση – απάντηση του antinews που φθάνει στον Κυριλακο Μητσοτάκη.

Έγραψε:

“Με ένα απαράδεκτο tweet επέλεξε ο Νίκος Δένδιας να τιμήσει τη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Τρία χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Αν είχε αφεθεί να ολοκληρώσει το έργο του, η Ελλάδα σήμερα θα ήταν διαφορετική».

Είναι προφανές, ότι ο Ν. Δένδιας προέβη σε μια βρώμικη επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά, καθώς τον φωτογραφίζει έμμεσα ως υπαίτιο για την πτώση της τότε κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Βέβαια, αν είχε το θάρρος θα τον κατονόμαζε και δεν θα κρυβόταν πίσω από… δόλια τιτιβίσματα.

Ωστόσο, το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Συμφωνεί κι ο Κυριάκος με την βρώμικη επίθεση Δένδια κατά Σαμαρά;

Καλό είναι να πάρει θέση άμεσα, διότι αν δεν το έχει αντιληφθεί, ο Δένδιας με αυτή την αδιανόητη κίνηση έριξε μπουρλότο στην κυβέρνηση, κι αν καθυστερήσει να τοποθετηθεί ενδεχομένως να δυσκολευθεί ιδιαίτερα να σβήσει την πυρκαγιά.

Ίδωμεν…”

Σχετικά Άρθρα