Νέο “χτύπημα” από το σαμαρικό antinews: “Μητσοτακικός ολοκληρωτισμός… με ημερομηνία λήξης”

 Νέο “χτύπημα” από το σαμαρικό antinews: “Μητσοτακικός ολοκληρωτισμός… με ημερομηνία λήξης”

Σκληρές, προειδοποιητικές βολές στέλνει το σαμαρικό antinews ευθέως στον Κυριάκο Μητσοτάκη (ένα κλικ ψηλότερα σε τόνους σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα).

Το Σάββατο, ο «Αδέξιος Δεξιός» έγραφε για την «αντίστροφη μέτρηση» της παρούσας κυβέρνησης, ενώ έκανε και… χιούμορ με τις δημοσκοπήσεις: «…Στο μεταξύ, τα φιλοκυβερνητικά μέσα απτόητα -τζάμπα νομίζατε πήραν τα εκατομμύρια- μας βομβαρδίζουν ακατάπαυστα με δημοσκοπήσεις… τύπου Βόρειας Κορέας. Δηλαδή, ενώ το Μαξίμου διαψεύδει τις πρόωρες εκλογές, ταυτόχρονα τις συντηρεί μέσω δικτατορικών δημοσκοπήσεων. Τις οποίες ζήλεψε τόσο πολύ ο Κιμ, όπου σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, εκτέλεσε με συνοπτικές διαδικασίες το επικοινωνιακό του επιτελείο, διότι για πρώτη φορά στα χρονικά κινδυνεύει να μην είναι ο δημοφιλέστερος ηγέτης παγκοσμίως».

Ενώ σε έτερο, χθεσινό αυτό, κείμενο, με υπογραφή του «Αριστερού Ψάλτη» και τίτλο, «Μητσοτακικός ολοκληρωτισμός… με ημερομηνία λήξης», το antinews πληροφορεί τον πρωθυπουργό «πως θα αποτύχει κι αυτός όπως ο προκάτοχός του» (σ.σ. στη μετατροπή της χώρας σε αποικία), ενώ έχει ενδιαφέρον πώς προσεγγίζει το site την κοινωνική αναστάτωση, νέων ως επί το πλείστον, στις πλατείες:

«Ήδη ο λαός έχει αρχίσει να δυσανασχετεί στις πλατείες, καθώς αντιλαμβάνεται ότι η πολιτική αποτροπής του αόρατου εχθρού δεν είναι τόσο αθώα όσο εμφανίζεται. Κι ότι κρύβει από πίσω της την επιβολή του μητσοτακικού ολοκληρωτισμού με όλα τα παρελκόμενα μιας δυστοπίας. Εξ ου και οι καθεστωτικές προβοκάτσιες περί δήθεν οργάνωσης των συγκεντρώσεων στις πλατείες από ακροαριστερούς μπαχαλάκηδες. Για να έχει η αστυνομία την πρόφαση να επεμβεί και να τις διαλύσει ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο επανάληψης των ‘Αγανακτισμένων’, που τόσο φοβήθηκε τότε το πολιτικό σύστημα. Εννοείται ότι ανέκαθεν ακραία και παρακρατικά στοιχεία αμαύρωναν τον αυθόρμητο λαϊκό ξεσηκωμό για ιδιοτελείς σκοπούς».

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, και ενίοτε δεν είναι φάρσα…

Σχετικά Άρθρα