Για πρώτη φορά, στο στόχαστρο του ΚΙΝ.ΑΛ ο Άδωνις!- Το βίντεο για τα “300 κιλά” που έγινε viral

 Για πρώτη φορά, στο στόχαστρο του ΚΙΝ.ΑΛ ο Άδωνις!- Το βίντεο για τα “300 κιλά” που έγινε viral

Ένα βίντεο 37 δευτερολέπτων με τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την ρευστότητα προς τα νοικοκυριά και την φράση που έγινε viral “πόσο θα φάνε πια; Τριακόσια κιλά θα γίνουν” έδωσε στη δημοσιότητα το Κίνημα Αλλαγής.

Από μόνο του, ως αντιπολιτευτική κίνηση από το συνήθως ήπιο (παλαιότερα έως υποστηρικτικό στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη) ΚΙΝ.ΑΛ, είναι αξιοσημείωτο.

Όταν στο κόμμα αυτό υπάρχουν βουλευτές που δηλώνουν φίλοι του Άδωνη Γεωργιάδη, όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, ή άλλοι που του έχουν προσφέρει πολιτική και επικοινωνιακή ασυλία, η επιθετική κίνηση με την δημοσιοποίηση του βίντεο στα social media, ίσως αποτελεί μια ενίσχυση της σκληρότερης στάσης έναντι της κυβέρνησης.

Ο σχολιασμός των δηλώσεων Γεωργιάδη δια του βίντεο είναι, μάλιστα, πολύ πιο εύστοχος και “διαπεραστικός” από την ανακοίνωση που εξέδωσε για το ίδιο θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που σχολιάσθηκε θετικά ως έξυπνη επικοινωνιακή έμπνευση του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν υπήρξε ποτέ κατά το παρελθόν -τουλάχιστον όχι σε ένταση που σημειώθηκε- στόχος του ΚΙΝ.ΑΛ, γι αυτό και έχει ενδιαφέρον η αναβάθμιση των τόνων από το κόμμα της κ. Γεννηματά και μένει να δούμε εάν θα έχει συνέχεια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, άμεση ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη που κατηγόρησε το ΚΙΝ.ΑΛ ότι…έπαθε ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα