Μετά τον σάλο αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη ο Τζιτζικώστας για το σεξιστικό σχόλιο του προς τις εργαζόμενες στην Περιφέρεια

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει τελικά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας για το προκλητικό και εξοργιστικό σεξιστικό σχόλιο προς τις εργαζόμενες γυναίκες της Περιφέρειας κατά την πρωτοχρονιάτικη γιορτή.

Ο Α. Τζιτζικώστας κάνοντας «ατυχέστατο» χιούμορ όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο, σε διάρκεια ανταλλαγής ευχών συζητώντας για ένα “χαρούμενο”ρόλο σε ταινίες για γυναίκες εργαζόμενες της περιφέρειας μίλησε για ταινίες πορνό.
Πιο αναλυτικά, δεχόμενος ως δώρο από τους εργαζόμενους μανικετόκουμπα-κλακέτα ενόψει της δημιουργίας κινηματογραφικού στούντιο στη Θέρμη, ο Περιφερειάρχης σχολίασε το χιούμορ εκπροσώπου που ανέφερε ότι οι εργαζόμενες θα ήθελαν να εμφανιστούν σε κάποια ταινία με «χαρούμενο ρόλο». Κάνοντας μια απρεπή χειρονομία ο Α. Τζιτζικώστας απαντά ότι «από τις πρώτες ταινίες που θα γυριστούν θα είναι του Σειρηνάκη».

Το απόγευμα και μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media ανάρτησε tweet προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απρέπειά του.

Σχετικά Άρθρα